Καραολή και Δημητρίου 38Α, Τ.Κ. 19002, Παιανία Αττικής

Δήμος Παιανίας: Οδηγίες-κανονισμός λειτουργίας για τα Summer Camp


14 Ιουνίου, 2024

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, για την εύρυθμη λειτουργία των Summer Camp, είναι απαραίτητο να ακολουθηθούν κάποιοι κανόνες, όπως :

Ωράριο λειτουργίας: 08.00 – 16.00

Ώρα: Δραστηριότητα
08:00-09:00 Προσέλευση παιδιών, Κατευθύνσεις –δημιουργία ομάδων
9:00- 11:00 Ομαδικά αθλήματα – παιδαγωγικά παιχνίδια, παιχνίδια στόχου, ελληνικά παραδοσιακά παιχνίδια κ.λπ.
11:00-11:30 Διάλειμμα -πρόγευμα (από το σπίτι)
11:30-14:00 Εκπαιδευτικά Προγράμματα - Δημιουργικές Δραστηριότητες (θεατρ. παιχνίδι, μουσικοκινητική αγωγή, εικαστικά, εργαστήρι πηλού, μάθημα πρώτων βοηθειών, κλπ.)
13:30-14:00 Δυνατότητα 1ης αποχώρησης
14:00- 14:30 Μεσημεριανό διάλειμμα - γεύμα (όσα παιδιά μένουν μετά τις 14:00 συνιστάται να έχουν μαζί τους φαγητό)
14:30-16:00 Μεσημβρινή ζώνη απασχόλησης ( επιτραπέζια παιχνίδια, κατασκευές , μουσική, εκπαιδευτικά διαδραστικά D.V.D, κλπ)-

(Το πρόγραμμα θα διαφοροποιείται ανάλογα με τις ανάγκες και τα καιρικά φαινόμενα)

Παρακαλείσθε να είστε συνεπείς στις ώρες προσέλευσης και αποχώρησης, έτσι ώστε να τηρηθεί το καθημερινό πρόγραμμα.

• Ο κηδεμόνας είναι υποχρεωμένος να υπογράφει τη λίστα κατά την παράδοση και την παραλαβή του παιδιού. Για την παραλαβή θα υποβληθεί υπεύθυνη δήλωση που θα αναγράφει όλα τα πιθανά άτομα που θα παίρνουν το παιδί από το camp, σημειώνοντας το ονοματεπώνυμό τους και τον αριθμό δελτίου ταυτότητας. Κατά την αποχώρηση, αυτός που παραλαμβάνει το παιδί θα πρέπει απαραιτήτως να έχει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα.

• Δεν επιτρέπεται να φέρνουμε μαζί μας ηλεκτρονικές συσκευές όπως: tablet, κινητό τηλέφωνο κ.ά. Το camp δε φέρει καμία ευθύνη για την απώλειά τους.

• Τα παιδιά να είναι ντυμένα με αθλητικά ρούχα και παπούτσια και να έχουν μαζί τους καπέλο, παγούρι με νερό και αντιηλιακό. Επίσης προαιρετικά μπορούν να έχουν και μια δεύτερη αλλαξιά στο προσωπικό τους σακίδιο.

• Το διάλειμμα για το δεκατιανό φαγητό θα είναι στις 11:00 η ώρα. Να προτιμήσετε τρόφιμα που δεν χρειάζονται ψυγείο (πχ κουλούρι, φρούτο ή άλλο μικρό σνακ που να μην απαιτεί συντήρηση.

• Όσα παιδιά φέρνουν μαζί τους μεσημεριανό φαγητό (που θα συντηρείται σε ψυγείο), θα πρέπει στη τσάντα φαγητού και στο κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων τάπερ να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο τους, καθώς επίσης να έχουν μαζί τους κουτάλι ή πιρούνι (κατά προτίμηση μιας χρήσεως).

Περαιτέρω οδηγίες και κανόνες υγιεινής και ασφάλειας θα δοθούν την ημέρα έναρξης του προγράμματος.

Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων για την κατανόηση και τη συνεργασία σας.