Καραολή και Δημητρίου 38Α, Τ.Κ. 19002, Παιανία Αττικής

Δήμος Παιανίας: Συνάντηση του Ισίδωρου Μάδη με τη διοίκηση του Αγροτικού Αμπελουργικού Συνεταιρισμού Παιανίας


29 Φεβρουαρίου, 2024

Δήμος Παιανίας: Συνάντηση του Ισίδωρου Μάδη με τη διοίκηση του Αγροτικού Αμπελουργικού Συνεταιρισμού Παιανίας

Συνάντηση του Δημάρχου Παιανίας Ισίδωρου Μάδη με εκπροσώπους της διοίκησης του Αγροτικού Αμπελουργικού Συνεταιρισμού Παιανίας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29/02. Στη συνάντηση συμμετείχαν εκπροσωπώντας τον συνεταιρισμό, οι Παναγιώτης Σταμάτης, πρόεδρος, Σωκράτης Δημητράκης, αντιπρόεδρος και Σταύρος Δάβαρης, ταμίας ενώ παρόντες ήταν ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Δάβαρης και ο πρόεδρος της Κοινότητας Παιανίας Γιάννης Χελιδονόπουλος.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν οι απαραίτητες εργασίες που πρέπει να γίνουν στην αίθουσα της Συνιδιοκτησίας ώστε να εξασφαλιστεί η λειτουργικότητα και ασφάλεια του χώρου. Προς αυτή την κατεύθυνση συμφωνήθηκε νέα συνάντηση τη Δευτέρα 4 Μαρτίου με την παρουσία μηχανικού ώστε να γίνει πλήρης καταγραφή των ζητημάτων που πρέπει να αντιμετωπιστούν.

Με την ευκαιρία της συνάντησης, ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης επανέλαβε πως παραμένει στο πλευρό τους όπως άλλωστε έχει πράξει τα τελευταία χρόνια, επισημαίνοντας τον σημαίνοντα ρόλο των αγροτών και ειδικότερα των αμπελουργών στην τοπική κοινωνία.

Μεταξύ των δύο πλευρών συμφωνήθηκε να συνεχιστεί η στενή συνεργασία ώστε να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητα του αγροτικού τομέα στον Δήμο Παιανίας.