Καραολή και Δημητρίου 38Α, Τ.Κ. 19002, Παιανία Αττικής

Δήμος Παιανίας: Ευρεία σύσκεψη υπό τον Δήμαρχο Ισίδωρο Μάδη για την εξέλιξη των έργων


05 Απριλίου, 2024

Δήμος Παιανίας: Ευρεία σύσκεψη υπό τον Δήμαρχο Ισίδωρο Μάδη για την εξέλιξη των έργων

Ευρεία σύσκεψη με τους αντιδημάρχους και τους εντεταλμένους συμβούλους είχε την Πέμπτη 4 Απριλίου ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης, παρουσία της Γενικής Γραμματέως του δήμου Φώφης Τολούδη και της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κωνσταντίνας Βλάχου.

Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν η ενημέρωση από τους αντιδημάρχους για τις εξελίξεις στους τομείς ευθύνης τους αλλά και ο προγραμματισμός του επόμενου διαστήματος βάση των προτεραιοτήτων που ο Ισίδωρος Μάδης έχει θέσει με την ανάληψη των καθηκόντων τους.

Ο Δήμαρχος Παιανίας στην εισήγησή του έκανε σαφές ότι δεν θα επιτρέψει καμία παρέκκλιση από τα όσα έχουν με σαφήνεια οριστεί ενώ ξεκαθάρισε πως η συνεργασία μεταξύ των αντιδημάρχων είναι προαπαιτούμενο για μια επιτυχημένη θητεία. «Είναι υποχρέωση μας να εργαστούμε με πνεύμα ομαδικότητας και πείσμα για το καλύτερο αποτέλεσμα προς όφελος των δημοτών μας. Για αυτό μας εμπιστεύτηκαν» ήταν η χαρακτηριστική του δήλωση.

Κορυφαίο θέμα της σύσκεψης ήταν η προετοιμασία για την αντιπυρική περίοδο με τον Ισίδωρο Μάδη να ζητά να του υποβληθεί εντός της ερχόμενης εβδομάδας αναλυτική αναφορά με όλα τα επικίνδυνα σημεία, ανεξαρτήτως αν είναι αρμόδιος ο Δήμος Παιανίας.

Απευθυνόμενος στους αντιδημάρχους εξήγησε πως για μια ακόμα φορά ενισχύθηκε γενναία με δημοτικούς πόρους η κρατική χρηματοδότηση για τα έργα της πυροπροστασίας τονίζοντας πως οι προβλέψεις του κράτους δεν ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες των δήμων. Τους κάλεσε δε η επικοινωνία με τις υπηρεσίες να γίνεται αποκλειστικά εγγράφως ώστε να μην υπάρχουν περιθώρια παρερμηνειών και να εφαρμόζεται η νομοθεσία δίχως παρεκκλίσεις.

Δήμος Παιανίας: Ευρεία σύσκεψη υπό τον Δήμαρχο Ισίδωρο Μάδη για την εξέλιξη των έργων