Καραολή και Δημητρίου 38Α, Τ.Κ. 19002, Παιανία Αττικής

Δήμος Παιανίας: Εργα βελτίωσης της ποιότητας ζωής στο επίκεντρο της συνάντησης του Ισίδωρου Μάδη με την αντιπεριφερειάρχη Βίκη Καβαλλάρη


28 Φεβρουαρίου, 2024

Συνάντηση εργασίας με την αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Βίκυ Καβαλλάρη είχε ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης με αντικείμενο τις εκκρεμότητες αρμοδιότητας της περιφέρειας στον δήμο αλλά και τον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου.

Ο Ισίδωρος Μάδης, συνοδευόμενος από τη Γενική Γραμματέα Φωτεινή Τολούδη, παρουσίασε στην αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής τις προτεραιότητες για τον Δήμο Παιανίας εστιάζοντας στα έργα που παραμένουν σε εκκρεμότητα από την προηγούμενη περίοδο επικεντρώνοντας σε ζητήματα παιδείας, οδικής ασφάλειας και αναπλάσεων.

Ειδική αναφορά έγινε στο Ειδικό Σχολείο που έχει δρομολογηθεί με πρωτοβουλία του Δήμου Παιανίας, υπερτοπικής σημασίας και στην αποχέτευση ομβρίων στη ΔΕ Γλυκών Νερών ζητώντας τη συμβολή της περιφέρειας για τον καθορισμό του αποδέκτη ώστε να προχωρήσει το έργο όπως επίσης την ανάπλαση των ΚΧ 1781 και 175 στην Πεδουλά Κύπρου πλησίον του ΔΑΚ Παιανίας.

Στη συνάντηση που έγινε σε καλό κλίμα η κα Καβαλλάρη σημείωσε πως θα συμβάλλει στην εξεύρεση άμεσων λύσεων για τα ζητήματα εκείνα που διασφαλίζουν καλύτερη ποιότητα ζωής σε όλους του δημότες και μετέφερε στον Δήμαρχο Παιανίας την πρόθεση του Περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά για στενή συνεργασία με τους εκπροσώπους της πρώτου βαθμού τοπικής αυτοδιοίκησης.

«Στη συνάντηση με την αρμόδια αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής προτεραιοποιήσαμε τα θέματα που άπτονται της αρμοδιότητας της και παρουσιάσαμε αναλυτικά τα εμπόδια που υπάρχουν για την υλοποίηση έργων που θα συμβάλλουν στη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών μας. Η αναβάθμιση των σχολικών εγκαταστάσεων και η ανέγερση νέων σχολείων είναι στις προτεραιότητές μας μαζί με τα έργα ανάπλασης. Πρόκειται για σχεδιασμό που άπτεται των αρμοδιοτήτων της Περιφέρειας Αττικής ως προς τη χρηματοδότηση. Συζητήσαμε επίσης και τον καθορισμό του αποδέκτη για να προχωρήσει το έργο αποχέτευσης ομβρίων που θα θωρακίσει αντιπλημμυρικά τα Γλυκά Νερά. Η στάση της κα Καβαλλάρη μου επιτρέπει να αισιοδοξώ για άμεσες λύσεις» δήλωσε ο Ισίδωρος Μάδης μετά τη συνάντηση.

Δήμος Παιανίας: Εργα βελτίωσης της ποιότητας ζωής στο επίκεντρο της συνάντησης του Ισίδωρου Μάδη με την αντιπεριφερειάρχη Βίκη Καβαλλάρη