Καραολή και Δημητρίου 38Α, Τ.Κ. 19002, Παιανία Αττικής

Βόρεια Γειτονιά: Πραγματοποιήθηκε η καταχώρηση της πράξης εφαρμογής


06 Απριλίου, 2022

Βόρεια Γειτονιά: Πραγματοποιήθηκε η καταχώρηση της πράξης εφαρμογής

Μετά από καθυστερήσεις 25 περίπου ετών, έκλεισε οριστικά η εκκρεμότητα με την πράξη εφαρμογής στην Βόρεια Γειτονιά στα Γλυκά Νερά. Στις 31 Μαρτίου 2022 πραγματοποιήθηκε η καταχώρηση της κυρωμένης πράξης εφαρμογής (Βόρεια Γειτονιά) της ΔΕ Γλυκών Νερών στο Κτηματολογικό Γραφείο Αττικής. Με αυτό τον τρόπο, ανοίγει πια ο δρόμος στους ιδιοκτήτες της περιοχής να προχωρήσουν στην αξιοποίησή τους!

Ένα προσωπικό στοίχημα του Δημάρχου Παιανίας Ισίδωρου Μάδη, κατακτήθηκε δικαιώνοντας τους κατοίκους και ιδιοκτήτες μιας ολόκληρης περιοχής που επί δεκαετίες δεν μπορούσαν να αξιοποιήσουν την περιουσία τους. Ολοκληρώθηκε με αυτόν τον τρόπο ένας αγώνας δρόμου μετ’ εμποδίων που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2019. Στο διάστημα αυτό χάρη στις επίμονες προσπάθειες και την άσκηση πιέσεων από τον κ. Μάδη, ξεπεράστηκαν προβλήματα και επιταχύνθηκαν οι διαδικασίες που ήταν επί σειρά ετών βαλτωμένες.

«Οι ιδιοκτήτες ακινήτων στην Βόρεια Γειτονιά μπορούν πλέον να αντικρύσουν το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Μια διαδικασία που ξεκίνησε το 1995 ολοκληρώθηκε ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα. Θέλω να ευχαριστήσω τις υπηρεσίες του Δήμου Παιανίας και τους συνεργάτες μου που εργάστηκαν σκληρά και επίμονα για να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε όλοι μαζί για έναν ακόμα καλύτερο Δήμο Παιανίας, για έναν σύγχρονο δήμο που θα βρίσκεται δίπλα στους δημότες του» δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης.