Καραολή και Δημητρίου 38Α, Τ.Κ. 19002, Παιανία Αττικής

Ψήφισμα του ΔΣ. Παιανίας για τον θάνατο του Κοσμά Καρανικόλα


18 Φεβρουαρίου, 2022

Ψήφισμα του ΔΣ. Παιανίας για τον θάνατο του Κοσμά Καρανικόλα

Ομόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Παιανίας για τον θάνατο του επί σειρά ετών Προέδρου Δ.Σ. και Δημοτικού Συμβούλου Παιανίας, Κοσμά Καρανικόλα:

Ο Κοσμάς (Μάκης) Καρανικόλας υπήρξε υποδειγματικός λειτουργός καθ’ όλον τον βίο του, έχοντας υπηρετήσει επί δεκαετίες τον Δήμο Παιανίας μέσα από την παρουσία του στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο πολιτικός ενάρετος βίος του ξεκίνησε με την εκλογή του στο Δημοτικό Συμβούλιο του τότε Δήμου Παιανίας με τον συνδυασμό του αειμνήστου Δημάρχου Παιανίας Παναγιώτη Τσουκαλά.

Η σοβαρότητα, η ευθυκρισία και η άοκνη επιθυμία προσφοράς για την βελτίωση της καθημερινότητας των συνδημοτών του αποδεικνύεται σε κάθε εκλογή, καθιστώντας τον μία εκ των πρώτων επιλογών στην εκλογική προτίμηση του κοινού από το 1980 μέχρι και το 2010, υπηρετώντας κάθε φορά από διαφορετικά μετερίζια.

Αξιομνημόνευτες, οι διαδοχικές θητείες του ως Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου (1980-1982, 1982-1985, 1987-1990, 1990-1994, 1994-1996), οι οποίες μένουν ενθύμημα αυτοδιοικητικής διδαχής και άσβεστος φάρος πολιτικής ευθύτητας και σεβασμού απέναντι στους θεσμούς.

Σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο Παιανίας εκφράζει τα συλλυπητήριά στην οικογένεια και του οικείους του εκλιπόντος Προέδρου.

Ο χαρακτήρας, οι αξίες και τα ιδανικά του Μάκη Καρανικόλα παραμένουν ανεξίτηλα στη συλλογική μνήμη.

Κατόπιν των ανωτέρω το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει ως ελάχιστη ένδειξη τιμής στον εκλιπόντα:

1. Να εκφράσει τα ειλικρινή και εγκάρδια συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του εκλιπόντος.
2. Να παραστεί σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο στην εξόδιο ακολουθία.
3. Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον ιστότοπο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Δήμου Παιανίας.