Καραολή και Δημητρίου 38Α, Τ.Κ. 19002, Παιανία Αττικής

Δήμος Παιανίας: Νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες για την διευκόλυνση των δημοτών


27 Ιουλίου, 2022

Δήμος Παιανίας: Νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες για την διευκόλυνση των δημοτών

Σε νέα εποχή περνά ο Δήμος Παιανίας αξιοποιώντας τις δυνατότητες της σύγχρονης τεχνολογίας και διευκολύνοντας τους πολίτες με ηλεκτρονικές υπηρεσίες.

Η αναβάθμιση του site paiania.gov.gr δημιούργησε ένα φιλόξενο περιβάλλον με εύκολη περιήγηση και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στην διάθεση του κοινού. Ο λιτός σχεδιασμός του προσφέρει μια πρωτόγνωρη εμπειρία στον χρήστη ενώ ενσωματώθηκαν εξειδικευμένες υπηρεσίες για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Πλέον, μέσω του επίσημου ιστότοπου του Δήμου Παιανίας μπορούν οι δημότες να τακτοποιούν τις εκκρεμότητές τους εξ αποστάσεως.

Το e-services είναι ήδη σε λειτουργία δίνοντας τη δυνατότητα στον χρήστη να συνδέεται με τους κωδικούς του στο taxisnet, να ενημερώνεται αλλά και να εξοφλεί τις υποχρεώσεις του.

Κατόπιν κάθε εξόφλησης αποστέλλεται στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που έχει δηλώσει αποδεικτικό εξόφλησης.

«Με το e-services έγινε ένα ακόμα βήμα ώστε ο Δήμος Παιανίας να γίνει φιλικός προς τους δημότες. Η προσπάθεια που ξεκίνησε με την αλλαγή του επίσημου ιστότοπού μας πριν από περίπου ένα χρόνο ώστε να υπάρχει η δυνατότητα να φιλοξενηθούν ηλεκτρονικές υπηρεσίες ολοκληρώθηκε ως προς το πρώτο μέρος της τώρα. Συνεχίζουμε στην ίδια κατεύθυνση αλλάζοντας ότι επιβάλλεται ώστε να υιοθετήσουμε κάθε δυνατότητα που μας δίνει η ηλεκτρονική διακυβέρνηση» δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης.

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Ψηφιακής Πολιτικής & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Σπύρος Αγγελής σημείωσε πως «αλλάζουμε τον Δήμο Παιανίας σε έναν δήμο φιλικό προς τον πολίτη. Σύντομα οι δημότες μας θα απολαμβάνουν και νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες 24 ώρες το 24ωρο από όπου και αν βρίσκονται».

Για διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά με το τμήμα Ταμείου στο 2132016031 ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο epay_eggrafi@peania.gov.gr