Καραολή και Δημητρίου 38Α, Τ.Κ. 19002, Παιανία Αττικής
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Δήμος Παιανίας: Ξεκινά το έργο στο Κοιμητήριο Γλυκών Νερών


31 Οκτωβρίου, 2022

Δήμος Παιανίας: Ξεκινά το έργο στο Κοιμητήριο Γλυκών Νερών

Υπεγράφη η σύμβαση κατασκευής έργου για την βελτίωση του Δημοτικού Κοιμητηρίου Γλυκών Νερών, επισφραγίζοντας με τον τρόπο αυτό την τακτοποίηση μιας εκκρεμότητας από το 2014 και ενός προβλήματος 44 ετών.

Η σύμβαση που προβλέπει την ολοκλήρωση του έργου εντός 9 μηνών υπογράφηκε την Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2022 από τον Δήμαρχο Παιανίας Ισίδωρο Μάδη και τον ανάδοχο, παρουσία του αρμόδιου αντιδήμαρχου Γιάννη Σαμωνά - Ξύκη και του προέδρου της ΔΚ Γλυκών Νερών Αρτέμη Βαγιωνάκη.

Με την ολοκλήρωση του έργου – και σύμφωνα με τη μελέτη βελτίωσης – επιτυγχάνεται η αναβάθμιση του χώρου του κοιμητηρίου με αναπλάσης, τοποθέτηση χλοοτάπηρα, δενδροφυτεύσεις αλλά και τοποθέτηση άνθεων.

«Ο γόρδιος δεσμός του Κοιμητηρίου των Γλυκών Νερών λύθηκε μετά από πολύμηνη προσπάθεια και σήμερα είμαστε χαρούμενοι να ανακοινώσουμε πως υπογράφηκε η σύμβαση για τα έργα αναβάθμισης του χώρου. Η νομιμοποίηση του χώρου, που παρέμενε εκκρεμότητα από το 2014, απαίτησε τις συντονισμένες ενέργειες υπηρεσιών και αιρετών! Το είπαμε, το κάναμε! Συνεχίζουμε μαζί!» σημείωσε ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης μετά την υπογραφή της σύμβασης.

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Γιάννης Σαμωνάς δήλωσε «πραγματικά περήφανος που θα παραδοθεί στην πόλη μας σύντομα ένα κοιμητήριο που με την ολοκλήρωση των εργασιών θα έχει διαμορφωθεί ένα καλύτερο και πιο λειτουργικό περιβάλλον με τον απαιτούμενο σεβασμό».

Ο Πρόεδρος της ΔΚ Γλυκών Νερών Αρτέμης Βαγιωνάκης σημείωσε: «Άλλη μία απόφαση - εισήγηση του Κοινοτικού Συμβουλίου Γλυκών Νερών, πού βαίνει προς υλοποίηση. Ένα έργο, που σε λίγους μήνες θα αναβαθμίσει το Κοιμητήριο των Γλυκών Νερών, κάνοντας το πιο λειτουργικό και ακόμη πιο όμορφο, με σεβασμό πάντα στην ιερότητα του χώρου. Μία μελέτη που ξεκίνησα ως αντιδήμαρχος το 2012, πέρασε από Συμπληγάδες και ολοκληρώνεται ως έργο χάρη στην επιμονή του Δημάρχου Ισίδωρου Μαδη και του αρμόδιου αντιδημάρχου Γιάννη Σαμωνά. Ένα έργο απαραίτητο για την πόλη μας».

Δήμος Παιανίας: Ξεκινά το έργο στο Κοιμητήριο Γλυκών Νερών

Δήμος Παιανίας: Ξεκινά το έργο στο Κοιμητήριο Γλυκών Νερών