Καραολή και Δημητρίου 38Α, Τ.Κ. 19002, Παιανία Αττικής

Δήμος Παιανίας: Εργα αποκατάστασης και συντήρησης σε τέσσερα σχολικά κτίρια


18 Αυγούστου, 2023

Δήμος Παιανίας: Εργα αποκατάστασης και συντήρησης σε τέσσερα σχολικά κτίρια

Στην αποκατάσταση και τη συντήρηση σχολικών κτιρίων προχωρά ο Δήμος Παιανίας μετά και την υπογραφή της σχετικής σύμβασης, ύψους 74.400 ευρώ, από τον Δήμαρχο Ισίδωρο Μάδη. Η σύμβαση προβλέπει εργασίες που έχουν υποδειχθεί από την Τεχνική Υπηρεσία και την αρμόδια Αντιδήμαρχο Παιδείας Κλειώ Ανδρέου, όπως είναι η ανακατασκευή τουαλετών και κατασκευή τουαλέτας ΑΜΕΑ, η αποκατάσταση επίστρωσης τοίχου και δαπέδων, η αποκατάσταση ρωγμών τοιχοποιίας και η βαφή τους, επεμβάσεις στον αύλειο χώρο και συντήρηση ξύλινης περιμετρικής επένδυσης στέγης, στα 1ο, 2ο & 3ο Δημοτικά Σχολεία Γλυκών Νερών καθώς και στο 2ο Γυμνάσιο Γλυκών Νερών.

Στα 1ο και 2ο Δημοτικά Σχολεία μεταξύ άλλων θα γίνει αποξήλωση των τουαλετών ασιατικού τύπου με καζανάκια τύπου Νιαγάρα και αντικατάστασή τους με λεκάνες ευρωπαϊκού τύπου με καζανάκια χαμηλής πιέσεως και με 1 καινούργια τουαλέτα ασιατικού τύπου ανά WC.

Για το 3ο Δημοτικό Σχολείο Γλυκών Νερών υλοποιούνται εργασίες:
- Καθαίρεσης υπάρχουσας κατασκευής βρυσών και πλήρης κατασκευή νέων. Εξομάλυνση υψομετρικών διαφορών στον προαύλιο χώρο με σκοπό τη βελτίωση της προσβασιμότητας.

Για το 2ο Γυμνάσιο Γλυκών Νερών (Φούρεσι):
- Συντήρηση της ξύλινης περιμετρικής επένδυσης της κεραμοσκεπής και αντικατάσταση μεμονωμένων σανίδων λόγω προβλημάτων ελλείψει συντήρησης.