Καραολή και Δημητρίου 38Α, Τ.Κ. 19002, Παιανία Αττικής

Δήμος Παιανίας: Διανομή προϊόντων στους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ


09 Οκτωβρίου, 2023

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Παιανίας ενημερώνει τους δικαιούχους του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος (Ε.Ε.Ε.) που είναι ωφελούμενοι του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθεια για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή προϊόντων την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023 από 09:00 έως 12:00, στο Αμπελουργικό Συνεταιρισμό Παιανίας Αγ. Θωμά 3

Τα προϊόντα που θα διανεμηθούν είναι τα εξής: ζάχαρη, συμπυκνωμένος χυμός τομάτας, βόειο, γάλα εβαπορέ, σπαγγέτι, ζυμαρικά, ελαιόλαδο, φακές, φασόλια, αλεύρι, κοτόπουλο, μήλα, ρύζι, πατάτες, φέτα, χοιρινό κρέας, υγρό γενικής χρήσης, σκόνη πλυντηρίου, οδοντόκρεμα σαμπουάν, αφρόλουτρο και υγρό πιάτων (σύνολο 22 προϊόντα) . Οι δικαιούχοι του προγράμματος, θα παραλαμβάνουν την ποσότητα που τους αναλογεί, με την επίδειξη του δελτίου της αστυνομικής τους ταυτότητας και της αίτησης του Ε.Ε.Ε. , ώστε να γίνεται η ταυτοποίηση του ΑΜΚΑ.

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση του ωφελούμενου, με σφραγίδα βεβαίωσης γνήσιου της υπογραφής του ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο, έχοντας μαζί και τον αριθμό ΑΜΚΑ του ωφελούμενου (σε επίσημο έγγραφο).

ΟΙ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΔΗΓΙΕΣ:

ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΑΡΙΘΜΟ ΑΜΚΑ (ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ), ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ.

Για την ασφάλεια όλων μας, προτείνεται η χρήση μάσκας και στυλό.

Δήμος Παιανίας: Διανομή προϊόντων στους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ

Δείτε την Ανακοίνωση εδώ.