Καραολή και Δημητρίου 38Α, Τ.Κ. 19002, Παιανία Αττικής

Διανομή προϊόντων στους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ


11 Απριλίου, 2022

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Παιανίας ενημερώνει τους δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) που είναι ωφελούμενοι του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθεια για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή προϊόντων την Τρίτη 12 Απριλίου 2022 από 09:00 έως 12:00, στο ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΒΟΛΛΕΫ επί της οδού Αγ. Νικολάου (πριν την πηγή της Χαλιδούς).

Τα προϊόντα που θα διανεμηθούν είναι τα εξής: βόειο, γάλα εβαπορέ, ελαιόλαδο, κοτόπουλο, μήλα, ρύζι, φέτα, γραβιέρα, φρυγανιές, χοιρινό κρέας, υγρό γενικής χρήσης, σαμπουάν και υγρό πιάτων (σύνολο 13 προϊόντα) . Οι δικαιούχοι του προγράμματος, θα παραλαμβάνουν την ποσότητα που τους αναλογεί, με την επίδειξη του δελτίου της αστυνομικής τους ταυτότητας και της αίτησης του ΚΕΑ, ώστε να γίνεται η ταυτοποίηση του ΑΜΚΑ.

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση του ωφελούμενου, με σφραγίδα βεβαίωσης γνήσιου της υπογραφής του ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο, έχοντας μαζί και τον αριθμό ΑΜΚΑ του ωφελούμενου (σε επίσημο έγγραφο).

Μεθοδολογία Διανομής «Drive Through»

Λόγω της υφιστάμενης κατάστασης και της πανδημίας Covid-19, οι ωφελούμενοι θα προσεγγίσουν το σταθερό σημείο διανομής ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΒΟΛΛΕΫ επί της οδού Αγ. Νικολάου (πριν την πηγή της Χαλιδούς) με όχημα μπροστά στην είσοδο του περιβάλλοντα χώρου και θα ακολουθούν τις οδηγίες που θα τους δίδονται.

ΟΙ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΔΗΓΙΕΣ.

1. ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.

2. ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΜΑΣΚΑ, ΈΧΟΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΑΡΙΘΜΟ ΑΜΚΑ (ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ) ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΤΥΛΟ, ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ.

3. ΚΑΤΟΠΙΝ Ο ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΣ ΘΑ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ (ΣΧΑΡΑ, ΠΟΡΤ – ΠΑΓΚΑΖ, ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ) ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

4. ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΘΑ ΕΞΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟ.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2106641610