Ποια είναι τα απαιτούμενα δικαιολογητικά;


Οι ενδιαφερόμενοι κάνουν αίτηση προς το Δήμο Παιανιας, με τις γνήσιες υπογραφές όλων των ενήλικων ατόμων της οικογένειας, προσκομίζοντας τα κάτωθι δικαιολογητικά, τα οποία και θα πρέπει να είναι πρόσφατα.

  • Βεβαίωση του Δήμου Παιανιας ότι κατοικούν στη Παιανια πλέον της διετίας {βεβαίωση μονίμου κατοικίας}.
  • Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης από τον δήμο ή την κοινότητα που είναι τώρα εγγεγραμμένη η οικογένεια με σκοπό χρήσης για μεταδημότευση. Το πιστοποιητικό πρέπει να είναι πλήρες με όλα τα στοιχεία, δηλαδή ονοματεπώνυμο, όνομα πατρός και γένος μητέρας, πλήρης ημερομηνία γεννήσεως και απαραίτητα στοιχεία γάμου. Εάν δεν υπάρχουν στο πιστοποιητικό τα στοιχεία, τότε απαιτείται α) Ληξιαρχική πράξη γεννήσεως και β) για το γάμο, Ληξιαρχική πράξη γάμου.


Αίτηση

Για τη συγκεκριμένη διαδικασία πρέπει να είναι παρόντα όλα τα ενήλικα μέλη της οικογένειας. Εάν δεν παρευρεθούν όλοι, τότε πρέπει αυτός που θα τους εκπροσωπήσει να έχει θεωρημένη εξουσιοδότηση από την Αστυνομία ή άλλη δημόσια αρχή ή το γνήσιο της υπογραφής τους πάνω στην αίτηση θεωρημένο από την Αστυνομία ή άλλη δημόσια αρχή.
(γίνεται και από το ΚΕΠ)

Πληροφορίες τηλ. 2132030727

Στοιχεια επικοινωνιας, ενημερωση και λοιπες πληροφοριεςΕπικοινωνια

Photo Gallery

056058059105179197

 

 

 

 

204275375417473600

Οροι Χρησης

Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "paiania.gov.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης ως ακολούθως. Σε περίπτωση διαφωνίας του, οφείλει να μην κάνει χρήση τους. Ειδάλλως τεκμαίρεται ότι αποδέχεται ρητά ...

Περισσότερα

Χρησιμοι Συνδεσμοι