Ο Δήμαρχος Παιανίας Σπύρος Στάμου όρισε τους Αντιδημάρχους με θητεία από 1-9-2014 έως 28-2-2017 εντός της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, μεταβιβάζοντας τους αρμοδιότητες ως εξής:

Στον  κ. Πρίφτη Κωνσταντίνο καθ’ ύλην Αντιδήμαρχο , στον οποίο μεταβιβάζει τις αρμοδιότητες της ευθύνης της καθαριότητας όλων των κοινοχρήστων χώρων, της αποκομιδής και διαχείρισης των αποβλήτων και της οργάνωσης και διάθεσης των μέσων και ανθρώπινου δυναμικού που απαιτούνται για το σκοπό αυτό. Στις αρμοδιότητες του περιλαμβάνεται και το Τμήμα Ύδρευσης , Αποχέτευσης και Συντήρησης Υποδομών όπως και η  έκδοση αδειών και τέλεσης πολιτικών γάμων.

Στον  κ. Αλεξίου Δημήτριο καθ’ ύλην Αντιδήμαρχο στον οποίο μεταβιβάζει τις αρμοδιότητες της εποπτείας  και ευθύνης  της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών και των αντίστοιχων οργανικών μονάδων όπως αναφέρονται στον Ο.Ε.Υ. του Δήμου όπως και την  έκδοση αδειών και τέλεσης πολιτικών γάμων.

Στον κ. Βαγιωνάκη Αρτέμιο καθ’ύλην Αντιδήμαρχο και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες: - Παιδείας και διά βίου μάθησης - Κοινωνικής Πολιτικής - Πολιτικής Προστασίας για τις Δημοτικές Ενότητες Παιανίας – Γλυκών Νερών - Διαφάνειας και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης - Έκδοση αδειών και τέλεσης πολιτικών γάμων -Την υπογραφή όλων των σχετικών εγγράφων που αφορούν στην Παιδεία και διά βίου μάθηση, Κοινωνική Πολιτική, Πολιτική Προστασία για τις Δημοτικές Ενότητες Παιανίας – Γλυκών Νερών και έγγραφα διαφάνειας και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.

Στον  κ. Χουλιαρά Κωνσταντίνο καθ’υλην Αντιδήμαρχο στον οποίο μεταβιβάζει τις αρμοδιότητες παιδίας, Κοινωνικής Πολιτικής και την έκδοση αδειών και τέλεσης πολιτικών γάμων.

Τέλος στον  κ.Βαληλή Γεώργιο καθ’ύλην Αντιδήμαρχο στον οποίο μεταβιβάζει τις αρμοδιότητες του σχεδιασμού, εποπτείας και ευθύνης αποκομιδής ανακύκλωσης, τον σχεδιασμό και την εποπτεία της Δημοτικής Συγκοινωνίας, την εποπτεία γραφείου σχεδιασμού και συντήρησης πρασίνου, την  εποπτεία γραφείου κίνησης και συντήρησης οχημάτων και την  έκδοση αδειών και τέλεσης πολιτικών γάμων

Επίσης ορίζουμε με ρητή εντολή μας τον Δημοτικό Σύμβουλο της πλειοψηφίας κ.Παπαδάκη Νικόλαο ως Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Παιανίας και αναθέτουμε σε αυτόν χωρίς αμοιβή την αρμοδιότητα της συνεργασίας του Δήμου μας με όλες τις Ενορίες (Δ.Ε. Παιανίας-Δ.Ε. Γλυκών Νερών) και τα αντίστοιχα Εκκλησιαστικά Συμβούλιά τους με σκοπό την προώθηση και επίλυση προβλημάτων τους.

Στοιχεια επικοινωνιας, ενημερωση και λοιπες πληροφοριεςΕπικοινωνια

Photo Gallery

Οροι Χρησης

Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "paiania.gov.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης ως ακολούθως. Σε περίπτωση διαφωνίας του, οφείλει να μην κάνει χρήση τους. Ειδάλλως τεκμαίρεται ότι αποδέχεται ρητά ...

Περισσότερα

Χρησιμοι Συνδεσμοι